Apr 26, 2008

bana chuck deyin


bugün için çok şey yazmayı düşündüm.ama uzun yazarsam saçmalarım zaten siz de okumazsınız .


konseptimiz doğum günü.kahramanı da güvenç.nice yıllara güvençcan.


Apr 22, 2008

kağıt helva



sevgili günlük,


ıslanmış kağıt helva kıvamındaydım birkaç gündür.bugün kendime geldim.erken yatıp erken kalktım.dondurma yedim.ailemi çok seviyorum günlük.arkadaşlarımı da çok seviyorum.birazdan arkadaşımı aramak istiyorum.paten kayalım istiyorum.patenlerimi temizleyeceğim önce.basketbol oynarız belki kim bilebilir.başka planlarım da var.bir ara yazarım.


şu sıralar durmadan bir şarkı dinliyorum.Marketa Irglova and Glen Hansard - If You Want Me. 'once' filmine ait.bu filmi -ya da müzikalı mi desem- herkes izlemeli.soundtrackini de herkes dinlemeli.dinlemek demişken, sağ tarafa yerleştirdiğim imeem müzk zımbırtısından şüpheliyim.birkaç kez denedim bugün çalışmadı.yazdıklarımı okurken müzik dinleyemiyorsunuz ya, çok endişeleniyorum.soulseek'i kurdum tekrar.çılgınlar gibi download yapmak istedim.bazı userlar heves bırakmadılar.marlin leyla'nın arşivinden bahsediyorum.sömüremedim error verdi.kendisine de buradan selam etmiş olalım.



yaz geldi sanki.ne güzel.

Apr 21, 2008

ruhun gıdası

sağ tarafa bir playlist hazırladım.ruh halini yansıtma konusunda biraz abartmış olabilirim.haklısınız.

ama dinleyin, bayılırsınız.

a:m - p:m


saat 07:01

15:30'da yatıp 23:15'de kalkmış olmanın verdiği miskinliği anlatabilir miyim bilmiyorum.aslında 3'ten beri içten içe küfür ediyorum.az önce sıkıntıdan who has the biggest brain oynadım.saçma bu ya dedim bir daha oynadım.bu oyun beynin hacmini hesaplıyormuş.hangi eplikeyşın beynimizin kıvrımlarını tespit edebilir sorarım size.

hazır beyin demişken; birkaç gündür ders çalışmadığımı hatırladım şimdi.ehm biraz da vicdan muhasebesi yapabilirim artık.



tik tak saat gibiyim
kurmalı bebek gibiyim
iki uyku arası yaşıyorum



hadi bakalım.

Apr 20, 2008

my life is based on a true story



blog sevilesi bir olaydır.bu olay tarafımdan onbeşyüzmilyonkez denendi.uygulamadaki usulsüzlüğü fark ettim.takip etme mevzusuna da sıkı bir el attım.temennim, bu sefer de facia olmasın.

merhaba sanal dünyanın insanları.