Aug 5, 2009

kumanda paneli


uykum geldi saat 05:30.maykıl ceksın öleli 1 ay olmuştur.onun yarattığı bi boşluk olsa gerek:p hayatımdaki her halt çok anlamsız geliyor.bazı şeyleri, eğlenmem gerektiği yerde sanki bir zorunlukmuşçasına yapıyorum.derdim nedir söyler misiniz.şu tercih meselesi de açıklansın.herkesin tercihi kendine değil mi aslında ne saçma eheh.görünürde dayanılmaz sorunlar yok şu an ama nedense nefes almaya bile üşeniyorum.evden kaynaklanıyor evde patlıyorum sıkıntıdan desem dışarıda da durum çok farklı değil.

neyse bundan sonra yazılarımı çok tepinerek istediğim dileklerimle sonlandırıcam.sıralıyorum bi bakalım neymiş: 1- sıcaklar bitmesin, ama daha az sıcak olsun.2-tercih konusunda m ya da t harfi ile başlayan bi yer çıksın şansıma.3- senay bi an önce gelsin serseri gibi dolanalım.4- herkesin sorunları çözülsün.5- yalan söylemeyelim hiç insan insanı şey eder mi...anlıyorum abi artık.ben salağım da o kadar değil mesela.fark edip içimden küfür bile edebiliyorum.hem yeryüzündeki birçok şeyden haberim var.tüm bildiklerim, yani %80 gibi bir orandan bahsediyoruz :P her neyse abi işte.

iyi sabahlaar.

1 yorum:

Meryem said...

Bir şey diyeceğim, senin disco ballun var :/ Yalan söyleme var. Bildiğimiz aynalı maynalı disco ball hem de. Nasıl da güzel \m/